Posvećeno onoj koja me čuva
zarobljenog na ambernim ostrvima
usled dubokih zelenih jezera

Ako niste od onih koji su rođeni sa alatom u rukama, ako niste svoje prve korake napravili baš u nekoj radionici, ako niste iz porodice "hiljadu majstora"... Ako vam je dosadilo da čekate rodjaka vodoinstalatera koji Vam već treću nedelju otkazuje dolazak, ako nemate ekipu drugara-komšija-rodjaka koja je spremna da Vam danima pomaže oko poslova o kojima nemate pojma, ako nemate vrhunski alat, znanje, iskustvo,... a nešto MORATE da odradite ' onda je ovo pravo mesto za Vas.

U stvari, ovo mesto i jeste posvećeno svima Vama koji ste se izborili sa poslovima o kojima niste imali pojma, niste imali koga da pitate, niko Vam nije pomogao (mogao/hteo/znao), sa sredstvima ispod svakog razumnog minimuma, jeftinim alatom, materijalom prikupljenim odavde/odande, ...

Ovo mesto je posvećeno i svima Vama koji još ništa od toga niste uradili, ali znate da ćete pre ili kasnije to morati. Ovde ćete videti šta se sve može napraviti sa mnogo volje, upornosti, želje da se uspe, želje da se nešto nauči, savlada, prebrodi... Ako su Vam rekli da je nešto nemoguće, da nemate dovoljno novca, znanja, mesta, materijala,... najčešće su u pravu. Ali ne uvek, proverite ;)

Svi projekti su original utoliko što sam ih uradio i fotografisao, nije nečiji tuđi rad samo skinut sa interneta. Nadam se da će se vremenom pojaviti još neko ko će poželeti da svoj rad pokaže svima i vrlo rado ću takve radove postaviti na ovaj sajt. Sa željom da Vam sve ovde prikazano pomogne da izbegnete greške, umor i nervozu kroz koje sam prolazio

Srdačno Vaš,
Svetioničar

 

NAPOMENA: Sve što budete videli je plod prikupljnog znanja sa interneta, malo saveta od stručnjaka i "stručnjaka" i snalaženja i to nikako ne znači da se ovi poslovi obavezno moraju raditi na ovakav način. Ja ovde smao pokazujem kako sam ih ja uradio, za sebe.
Zato, ako poželite da uradite išta od svega ovoga, radite na svoju odogovornost i rizik.